All Star 2010 maakt Boxel’71 af

All Star 2010 van Bernharddorp heeft een heel goede indruk achtergelaten in haar eerste competitiewedstrijd van de Domburg Sportbond (DSB). Tegen Boxel’71 won ze met 6-1, na een 1-0 ruststand. Dion Paujali bracht All Star 2010 in de 44ste minuut van de eerste helft op 1-0. Gimion Kana, Clemens Jowano en Romario Kana brachten de ploeg uit Para op 4-0. Patrick Vroom deed iets terug voor Boxel’71 in de 78ste minuut door de 4-1 te scoren. Maar intussen had Boxel ook 2 rode kaarten gekregen, wat maakte dat All Star 2010 verder uitliep. Romario Kana scoorde nog twee keer (83ste en 85ste minuut) en bepaalde de eindstand op 6-1.
In de Tweedeklasse was er een mooie broederstrijd; SV Anuraag – Anuraag 2. Na een 1-3 achterstand bij rust, won Anuraag met 6-5. Rakesh Doerga, Shiewam Ramdoel (2x) en Parry Santirta (2x) scoorden in de tweede helft 5 doelpunten en bezorgden Anruaag de winst. In de eerste helft had Miquel Wongsowidjojo voor ze gescoord. Bij Anuraag 2 waren trefzeker Dirk Woei A Jie (3x) en de speler Pontjodikromo (2x).
De competitie wordt op woensdag 28 november voortgezet met de topper tussen SV Hottuin en SV Redijk om 20.00 uur in het Domburgstadion.