MAS al vijf jaren ISO 9001:2008 gecertificeerd

Op 02 november en 03 november 2012 mocht de MAS wederom haar kwaliteitsmanagementsysteem aan een final audit onderwerpen. De audit is evenals de afgelopen vier jaren zonder afwijkingen afgerond. De MAS speelt zowel nationaal als internationaal een grote rol door onder andere het garanderen van veilige en efficiënte waterwegen. Zij is de gezaghebbende autoriteit die altijd de tevredenheid van haar klanten nastreeft. In dit kader heeft de organisatie in 2007 geparticipeerd aan het zogeheten Plos I ISO-certificeringproject, waarbij Surinaamse bedrijven in de gelegenheid werden gesteld om het ISO-certificaat te behalen, meldt het bedrijf in een persbericht. In december 2008 heeft de MAS haar eerste certificaat volgens de ISO 9001:2000 norm behaald. Daarna werd de norm aangepast naar ISO 9001:2008. Volgens het bedrijf ligt het succes in het feit dat de organisatie niet het behalen van de norm als de belangrijkste factor ervaart, maar het onderhouden van het kwaliteitsmanagementsysteem. ‘Dit op een zodanige manier dat er daadwerkelijk sprake is van klanttevredenheid. Daarom is het motto: “Together we will always succeed”.’

error: Kopiëren mag niet!