Mega kan maar niet winnen

De ploeg van Mega heeft een slechte start gemaakt in de competitie van de Sportbond Commewijne (SBC). Na 3 gespeelde partijen blijkt dat zij alles heeft verloren. Het laatste verlies was tegen Jong Marienburg. Mega speelde beter dan voorheen, maar verloor uiteindelijk toch met 1-0 door een goal van Romano Troeno. Vios versloeg nieuwkomer Toronto met 2-1. De ruststand was al 2-0 door goals van Hein Warijo en Quincy Valpoort. Gilbert Darnaud scoorde voor Toronto. Hij kreeg ook 2x geel. Young Blue Wing won na een 1-0 achterstand bij rust met 1-2 van Indo. E. Somohardjo zette Indo op een 1-0 voorsprong, maar R. Corsten en R. Towikromo bezorgden Young Blue Wings de winst in de tweede helft. Ellen stond tot de 82ste minuut van de wedstrijd met 1-0 voor tegen Zoelen. Romario Rothers scoorde in de 26ste minuut de 1-0 voor Ellen. Niet deze ploeg, maar Zoelen ging uiteindelijk met de 3 punten naar huis. Gustaaf Sankarsa maakte in de 82ste minuut gelijk, Marciano Bobie scoorde in de 89ste minuut de 2-1 voor Zoelen.

error: Kopiëren mag niet!