Duo Loswijk/Jagdew blijven scoren voor Jong Rambaan

Het betalen van het dure prijskaartje voor Soedessing ‘Tjanga’ Jagdew door Jong Rambaan-voorzitter Krish Biharie heeft de ploeg geen windeieren gelegd. Jagdew werd dit seizoen overgenomen van Caravan. Samen met Carlos Loswijk scoort Jagdew erop los voor Jong Rambaan in de Eersteklasse competitie van de Lelydorp Sportbond (LSB). Na 4 wedstrijden hebben ze samen al 9 doelpunten gescoord. Loswijk heeft er 5 goals, Jagdew 4 doelpunten. Jong Rambaan won afgelopen week met 3-0 van Flamingo. De ruststand was 1-0 door een goal van Loswijk. In de laatste 5 minuten van de wedstrijd scoorde Jagdew 2 keer. Jong Rambaan staat na 4 wedstrijden aan kop met de volle winst; 12 punten.
Real Java doet het ook goed in de competitie. De ploeg van de Javaweg won met 1-0 van Parana door een goal van Terry Kastoredjo. Hij is samen met Loswijk momenteel de topscorer van de LSB met elk 5 doelpunten. Titelverdediger SCA won ook met 1-0 en wel van Real Poerwo. Guillermo Kartodimedjo scoorde het doelpunt in de 50ste minuut. De wedstrijd Seaboys – Rodan eindigde in een 1-1 gelijkspel. Arno Tjokrosendjojo scoorde voor Rodan, Jurmain Benn voor Seaboys.
In de tweedeklasse won Tuinstad met 3-2 tegen Utrecht. Bij rust stond Utrecht voor met 1-2. Mitchell Bode en Rediwal Sinandan scoorden voor Utrecht, Rinaldo Nasir (2x) en Quincy Milano voor Tuinstad. Jong De Ster en Bangun Muda speelden 3-3 gelijk, na een 2-1 ruststand voor Jong De Ster. Ryan Tjin A Sie, Maradonna Tjong A Jong en Furguel van der Kamp scoorden voor Jong De Ster. Bij Bangun Muda waren Francois Vinisi, Jerrel Adjako en Kelvin Orassie trefzeker.
De competitie wordt op vrijdagavond voortgezet met de Eersteklasse wedstrijden Real Poerwo – Parana om 18.30 uur en Real Java – SCA om 20.30 uur. Op zondag in de Tweedeklasse om 10.00 uur Tuinstad – Ras’75 en om 12.00 uur Feyenoord – Utrecht. Om 14.00 uur in de Eersteklasse Flamingo – Seaboys en om 16.00 uur Rodan – Jong Rambaan.