Samenwerking SLM en InselAir

De Surinaamse Luchtvaartmaatschappij (SLM) en InselAir zijn een partnerschap aangegaan. Ze hebben een ‘code-share-agreement’ gesloten. Dit houdt in dat passagiers meer bestemmingen aangeboden krijgen. Zij hebben ook veel meer bescherming indien er vertragingen zijn of andere industriegerelateerde problemen. ‘De verantwoordelijkheid voor de passagiers wordt hierdoor automatisch gegarandeerd’, zegt de SLM in een persbericht.
Door de samenwerking ontstaat de mogelijkheid om negen keer per week naar Curaçao, Miami en meer dan twintig gezamenlijke bestemmingen in de regio te reizen. Passagiers van beide maatschappijen hebben dezelfde rechten en bescherming. Beide maatschappijen werken vanaf 2007 samen en hebben besloten de relatie uit te breiden.
De overeenkomst is sinds 12 juli getekend tussen directeur Ewald Henshuys van SLM en Albert Kluyver, topman van InselAir. De samenwerking gaat in per 18 november. Beide maatschappijen zijn IOSA-gecertificeerd en benadrukken dat de passagiers nu een grotere keuze hebben om bestemmingen aan te doen.

error: Kopiëren mag niet!