Liefdesdrama te Welgedacht A

Bewoners van de Madhuwieweg, een zijstraat van de Welgedacht A-weg, zijn ernstig geschrokken door een liefdesdrama bij hun in de weg. De 19-jarige Roshika L. heeft na een echtelijke ruzie een verdelgingsmiddel voor termieten ingenomen. Na bijkans een uur gaf zij de geest. Haar echtgenoot, de 25-jarige Radjinder P., die zijn vrouw het middel zag innemen, deed ook hetze
lfde. Hij is opgenomen op de afdeling Intensive Care van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Hij is er zeer ernstig aan toe. Dagblad Suriname verneemt van bronnen dicht bij de familie dat er reeds geruime tijd problemen waren in de relatie. De families van beiden hebben vaker moeten interveniëren in ruzies tussen de twee. Ondanks dit gegeven is de familie danig geschrokken dat het zover is gekomen.

error: Kopiëren mag niet!