Verkeersdode is 19-jarige bromfietser Aroen Sabar


De 19-jarige bromfietser Aroen Sabar is gistermorgen omstreeks negen uur aangereden door een vrachtwagen en kort na de aanrijding ter plaatse overleden. De aanrijding vond plaats op de kruising van de Mr. J. Lachmonstraat en de Leysweg. Uit voorlopig onderzoek is naar voren gekomen dat de bromfietser vanuit de Leysweg de Lachmonstraat opreed. De vrachtwagen reed over de Lachmonstraat  komende vanuit Leidingen en gaande in de richting van de Lallarookhweg. Op de kruising heeft het verkeer op de Lachmonstraat voorrang op het verkeer komende vanuit de Leysweg. Het vermoeden bestaat dat de bromfietser verzuimd heeft voorrang te verlenen aan de vrachtwagenbestuurder. De 34-jarige vrachtwagenchauffeur is in het bezit van een geldig rijbewijs. De zaak is in onderzoek bij de politie van bureau Flora (DBSfoto: Anil Ramkumar)

error: Kopiëren mag niet!