Leo Victor pakt 3 punten tegen promovendus Randjiet Boys

De ploeg van Leo Victor heeft een winnende start gemaakt in de SVB Hoofdklasse. Zondagavond won ze met 3-0 van Randjiet Boys. De ruststand was 1-0. Nieuwe aanwinst Vahid Vinisie, Sylvian Sedney en Miquel Cronie scoorden voor de leeuwen. Op Moengo won Notch met 1-0 van Transvaal door een doelpunt van Gregory Righters.
De Hoofdklasse competitie wordt woensdagavond voortgezet met het treffen tussen SNL en koploper Inter Moengotapoe. Haar eerste wedstrijd verloor SNL van Robinhood met 1-0, terwijl Inter met 4-0 won van Boskamp. Deze wedstrijd wordt in het Essedstadion gespeeld. Op donderdag ontvangt Randjiet Boys in ditzelfde stadion de ploeg van WBC.

Het schema van de tweederonde SVB Hoofdklase:

team A Team B Datum Tijd Lokatie
SNL Inter M.T. Wo.24 okt 20.00u Dr.Ir.F.Essed
Randjiet B. WBC Do.25 okt 20.00u Dr.Ir.F.Essed
Excelsior Notch Za.27 okt. 16.30u A.Kamperveen
Boskamp Robinhood Za.27 okt. 19.00u Dr.Ir.F.Essed
Transvaal Leo Victor Zo.28 okt 18.00u A.Kamperveen

 

error: Kopiëren mag niet!