Bedankt buurtmanager; de politie is mijn beste kameraad

Het schijnt dat de vele negatieve zaken uit onze samenleving veel eerder in de publiciteit komen dan de inspanning die velen zich getroosten om deze samenleving te belichten en te ordenen.
Van onze kant uit willen wij hulde brengen aan de buurtmanager van de omgeving Gemenelandsweg, Daniël Cothinostraat en Zorg en Hoop, de onderinspecteur van politie de heer B. Chirill.
Hij, als dienaar van onze woongemeenschap, is op het verzoek van de buurtbewoners ingegaan en het is hem gelukt om een ergerlijke situatie om te toveren tot een leefbare situatie. Het rood-witte pand  aan de Verlengde Gemenelandsweg, welke door een politieke partij,  na vele jaren van gebruik, onbeheerd werd achtergelaten, en een prooi was geworden van al het onkruid en de vele zwervers, werd drastisch aangepakt. De bewoners van de omgeving D. Cothinostraat / Van Ommerenstraat/ Verlengde Gemenelandsweg werden buiten hun wil om, geconfronteerd met een rovershol van junkies en daklozen, die achtergebleven waren nadat de desbetreffende politieke partij de tent ter plekke gesloten had en elders, nabij de brug over de Surinamerivier, haar heil had gezocht. Na interventie van de politie onder leiding van Onderinspecteur B. Chirill werd het perceel ontruimd. Pas toen bleek het wat voor ongerechtigheden er gedurende de vele jaren daar gepleegd werden. Gestolen goederen werden weer teruggevonden en vele van de buurtbewoners konden tussen de daar aanwezige spullen hun eigen goederen herkennen en ook, na de gepleegde formaliteiten, wederom meenemen naar huis.
De nieuwe eigenaar van het terrein, een bekende industrieel in onze samenleving, heeft voortvarend als hij is, het perceel onmiddellijk doen ontruimen. Het resultaat is dat de buurtbewoners nu met een gerust hart weer in hun leefomgeving kunnen vertoeven. En dit alles dankzij onze beste kamerraad, de politie en in het bijzonder de buurtmanager van Zorg en Hoop en omgeving, de onderinspecteur B. Chirill.
 
Namens de dankbare buurtbewoners: dhr. R.Plein

error: Kopiëren mag niet!