Talentendag kinderen met een beperking

Als follow-up van het project “No Skot Me” organiseert het Ministerie van Sport & Jeugdzaken in samenwerking met Stichting Film Suriname een talentendag in de Congreshal. Op die dag kunnen de kinderen, behalve zich vermaken onder het genot van een hapje en drankje, ook hun talent botvieren. Er zullen dans- en zangoptredens, voordrachten van gedichten, schilderen, tekenen en muziek te horen en te zien zijn en er zullen prijzen beschikbaar worden gesteld. Het is de bedoeling dat ieder mens komt kijken naar deze zeer getalenteerde kinderen met een beperking. Deze vergeten groep kinderen moet meegeteld worden, zodat zij een menswaardig bestaan kunnen leiden. Immers zij zijn toch ook burgers van de Staat Suriname? Het ligt in de bedoeling om deze dag tot een jaarlijks terugkerend  evenement te maken. Het evenement vindt plaats op zaterdag 6 oktober in de Congreshal vanaf 11.00 uur ‘s morgens.

error: Kopiëren mag niet!