“Het was een goede uiteenzetting”

Het assembleelid Diana Pokie vindt dat president Desi Bouterse in zijn jaarrede een goede uiteenzetting heeft gegeven van zaken voor het dienstjaar 2013. Belangrijk voor haar is dat er een planning is. ‘Want als een goede leider moet je een planning hebben.’ Volgens haar schort er bij elke regering altijd wat aan uitvoeringscapaciteit, maar zij is best tevreden met de prestaties van deze regering. Natuurlijk zijn er zaken die niet naar ieders tevredenheid zijn, maar dat zal altijd het geval zijn, meent Pokie.  Zij is heel tevreden over de uiteenzetting die is gegeven over de landelijke aanpak van het onderwijsgebeuren. Het stemt haar als Marron parlementariër op de eerste plaats heel goed dat er geen onderscheid wordt gemaakt tussen het onderwijs binnenland en de overige districten.
Er zijn heel wat zaken naar voren gehaald. Pokie zegt dat zij niet helemaal tevreden is, maar dat er daarom een regeringsteam is. Ook zullen zij als volksvertegenwoordiger een vinger op de pols blijven houden. Naar Pokie zegt, zal er hard gewerkt moeten worden om de uitvoeringscapaciteit in het land te vergroten.

error: Kopiëren mag niet!