Rr-leden Johanna Margaretha schenken SRD 6.000 voor moskee

De voorzitter van de ressortraad (rr) van Johanna Margaretha, Frits Tjokrotaroeno, zegt in een interview met Dagblad Suriname dat de raadsleden ruim SRD 6.000 hebben geschonken aan de moskee op Rust en Werk, de plantage waar Johanna Margaretha aan grenst. ‘De moskee op Rust en Werk was aan renovatie toe, daarom hebben de verschillende rr-leden geld ingezameld om een bijdrage te leveren’, zegt Tjokrotaroeno. De werkzaamheden zijn reeds begonnen en de moskee wordt binnenkort opgeleverd. ‘De gemeenschap helpt gelukkig ook een handje mee.’ De verschillende bewoners van de plantages en omliggende streken hebben sinds de heropening van de poli op Johanna Margaretha steeds meer geloof in dat ook deze plantages goede ontwikkelingen tegemoet gaan. ‘Wij zijn vooral blij dat het DNA-lid Sheilendra Girjasing en districtscommissaris Ingrid Karta-Bink ons frequent bezoeken, onze problemen aanhoren en daadwerkelijk ervoor zorgen dat de problemen worden opgelost’, zegt een ander rr-lid. Hij voelt zich gemotiveerd nu toppers van het land zich bemoeien met de kleine behoeften van de mensen op de plantages. Met de renovatie van de moskee en de poli zijn binnen korte termijn twee belangrijke en onmisbare noden van de bevolking opgelost.

error: Kopiëren mag niet!