Medisch Opvoedkundig Bureau krijgt twee auto’s

Op maandag 17 september 2012 heeft de formele overdracht plaatsgevonden van twee  voertuigen ten behoeve van de werkzaamheden van het Medisch Opvoedkundig Bureau (MOB). Beide voertuigen zullen ten volle worden ingezet voor de veldactiviteiten en overige buitendiensten van het MOB. De  Stichting Vroegtijdige Onderkenning en Vroege Stimulatie (VTO &VS) heeft met ondersteuning van de in Nederland gevestigde Stichting De Jutters ten behoeve van het veldwerk van het Medisch Opvoedkundig Bureau (MOB) de twee auto’s kunnen aanschaffen. Het gaat om een schenking in het kader van het UTSN (Uitvoeringsorganisatie Twinningfaciliteit Suriname-Nederland) Twinning-project ‘Ontwikkeling en opbouw jeugd (preventieve), geestelijke gezondheidszorg (GGZ) Suriname’. Vermeldenswaard is dat het niet gebruikelijk is om auto’s voor UTSN-projecten aan te schaffen, maar in dit geval is de noodzaak duidelijk aanwezig gebleken voor de ondersteuning van het voortzetten van de onderzoeks- en begeleidingsactiviteiten van het MOB. Drs. M. Van Kats, voorzitter van de Stichting VTO & VS, gaf aan dat UTSN zelfs een dubbele uitzondering heeft gemaakt door niet alleen het verzoek te honoreren, maar zelfs akkoord te gaan met twee vervoersmiddelen ten behoeve van het MOB. Het gaat om twee auto’s  van de merken: Toyota Noach en Nissan Frontier 4WD.

error: Kopiëren mag niet!