Koppel Sonneveld/Reiziger wint Vakantiebridgedrive

Zondag organiseerde de Surinaamse Bridgebond zijn traditionele Vakantiebridgedrive.  Dit jaar was Sheilendra Girjasing te Commewijne gastheer. Aan dit evenement namen 10 paren deel in de A-klasse terwijl in de B-klasse 6 paren plaats hebben genomen. In beide klassen werd er volgens het round-robinsysteem gespeeld. De eerste plaats in de A-klasse werd opgeëist door Piet Sonneveld en Piem Reiziger die hun overwinning onder meer dankten aan een groot slem sans-atout (zonder troef) die door niemand anders werd geboden en gemaakt. In de B-klasse zegevierden Remie Wiratma en Vijai Himradj die bij elke ronde boven het gemiddelde scoorden. Beide klassen stonden onder de deskundige leiding van arbiter Ewald Muskiet die er
ook voor zorgde dat het programma volgens schema verliep.
 

De uitslag in de A-klasse (36 spellen/beste 5):
1.  Pieter Sonneveld – Piem Reiziger                   60.4%
2. Jagdies Harpal – Santosh Raghoenandan        59.4%
3. Imro Nibte – Jamila Idu                                  54.9%
4. Adolf W. Brakke – Chantal Nassy-Lim A Po   53.8%
5. Stephen Harripersad – Bianca Jubitana           53.1%
De uitslag in de B-klasse (24 spellen/beste 3):
1. Remie Wiratma en Vijai Himradj                   71 punten
2. Kenneth en Martha Stolk                                68 punten
3. Bea Badloe en Joop Noordzij                          63 punten

error: Kopiëren mag niet!