Fietser 55ste verkeersdode

Op 7 september is de 62-jarige fietser Nelson Jozef omstreeks 10.30 uur betrokken geweest bij een aanrijding met een personenwagen. Het ongeluk deed zich voor aan de  Martin Luther Kingweg. Het verkeerslachtoffer werd met zware letsels aan zijn hoofd afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp (SEH). Gistermorgen kwam hij omstreeks 7.45 uur op de afdeling Intensive Care van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo  ( AZP) te overlijden. Jozef is de derde fietser die het leven heeft gelaten in het verkeer en de verkeersbarometer is met dit slachtoffer gestegen naar 55. Dit geeft Drohpatie Ramkhelawan van de voorlichtingsdienst van het KPS mee aan Dagblad Suriname. Volgens Ramkhelawan kwam de fietser uit een zijstraat van de Martin Luther Kingweg. Hij verleende geen voorrang aan de autobestuurder, met als gevolg dat hij samen met de fiets werd meegesleurd.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: