Tramos doet een stap terug

De ploeg van Tramos die vorig seizoen tal van aankopen had gedaan om een goede beurt te maken tijdens het Lidbondentoernooi, zal dit jaar een stap terug doen.  Tramos werd kampioen van de Domburg Sportbond (DSB) met in haar gelederen 7 topsectiespelers die ze hadden aangetrokken. In het Lidbondentoernooi liep het slecht af, want reeds in de eerste ronde werden ze uitgeschakeld na een beslissingswedstrijd tegen Jong Talent. Tramos-voorzitter Ronny Mangoendikromo zegt dat hij tenminste een finalerondeplek verwacht had tijdens het afgelopen Lidbondentoernooi.
‘Eerlijk gezegd had ik vorig seizoen tenminste een finaleronde plek verwacht. Ik had nooit gedacht met de kwaliteit die wij in huis hadden, dat wij al in de eerste ronde uitgeschakeld zouden worden. Daarom wil ik het dit jaar anders proberen. Spelers die weg willen, zijn vrij daartoe.  Met de overgebleven ervaren spelers zullen we een team gaan vormen met nieuwe jeugdspelers van Domburg zelf.  Dit team moet dan klaargestoomd worden om Tramos naar de topsectie te loodsen’.
Mangoendikromo geeft aan dat ze Gilberto Eind al hebben verkocht aan Excelsior. ‘Er zijn ook andere ploegen die in spelers van ons zijn geinteresseerd. Ik heb de jongens al duidelijk gemaakt dat wij dit jaar een stapje terug gaan doen, dus ze zijn vrij om te vertrekken. Maar de groep wil juist bij elkaar blijven. Daarvoor ben ik ze heel dankbaar’, zegt de voorzitter. We zullen kijken hoe wij de beste resultaten zullen halen uit deze jongens die samen met de jeugdigen de nieuwe ploeg zullen gaan vormen.’
Wij zijn voor een groot deel al klaar met de transfers en zijn nu al volop in de training. Zo hebben wij dinsdag al een oefenwedstrijd op programma. Volgende week dinsdag spelen we tegen een nieuwe ploeg, die zich heeft ingeschreven bij de Wanica Sport Organisatie (WSO). Bij deze wedstrijd zal blijken wat onze sterke en zwakke punten zijn. Tramos heeft, hoe je draait of keert, het kampioenschap al gehaald bij de DSB’.

error: Kopiëren mag niet!