Verkeersdode 53 en 54 genoteerd

De 26-jarige bromfietsbestuurder Revelieno Kartodikromo is hedenmorgen in het ziekenhuis overleden. Revelieno was op 27 augustus 2012 betrokken bij een aanrijding op de kruising van de Groot Blijdenshoop- en de Indira Gandhiweg. Gebleken is dat een Daf-Truck bestuurder die over de Indira Gandhiweg reed, bij het beschrijven van een linkse bocht geen voorrang heeft verleend aan het rechtdoorgaand verkeer. De bromfietser die een aanrijding wilde voorkomen, remde krachtig af, maar kwam hierbij te vallen. De 29 jarige Daf-truckbestuurder reed over de bromfiets en reed vervolgens over Revelieno. Met zwaar lichamelijk letsels werd het slachtoffer per ontboden ambulance vervoerd naar de Spoed Eisende Hulp, waar hij ter verpleging werd opgenomen in de ziekeninrichting. Ten gevolge van een gecompliceerde bekkenfractuur is hij hedenmorgen in het ziekenhuis overleden. De verkeersunit van Wanica is belast met deze zaak.
De 40 jarige bromfietser Chotoe Anoepkoemar is op donderdag 6 september na een aanrijding op vrijdag 31 augustus 2012 in het ziekenhuis overleden. Uit voorlopig onderzoek is gebleken dat Chotoe over de Martin Luther Kingweg reed komende vanuit de richting van Latour en gaande richting Paranam, terwijl de andere bromfietser in tegenovergestelde richting reed. Op een bepaald moment verliet Chotoe door tot nog toe onbekende redenen zijn rij helft en kwam op de rijhelft van de ander met als gevolg de frontale botsing. Beide bestuurders zijn per ontboden Ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Chotoe werd opgenomen op de afdeling intensive care en de andere bestuurder is na medische behandeling heengezonden. De schade aan de bromfietsen is aanzienlijk. De politie van Domburg is belast met deze zaak.

error: Kopiëren mag niet!