Dronken militair denkt beschoten te zijn

Een militair, vermoedelijk in beschonken toestand, belde de politie met de melding dat hij beschoten was door twee onbekende mannen. Korporaal F.S. verklaarde dat een grijsgelakte Skyline (zonder kentekenplaten) voor zijn woning zou zijn gestopt. Uit de wagen zouden er drie schoten zijn gelost, maar geen van ze heeft hem geraakt. Dit gebeurde op Charlesburg. Toen de politie daar arriveerde, overhandigde de militair een kogelhulst aan de ambtenaren.
Eén van de agenten herkende de militair echter van de gezamenlijke CC-diensten. Deze militair zou vaker verward zijn. Een buurtonderzoek leverde geen resultaten op. Mensen die voor lange tijd op hun balkon zaten en goed overzicht hadden op de woning van de militair, hebben niets gemerkt van schoten. De politie van Geyersvlijt heeft de zaak in onderzoek.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: