Grootse Meditatie voor Blijdschap en Vrede

Aanstaande zaterdag 9 september zal Art of Living een gratis wereldwijde open meditatie hebben in Paramaribo, hetgeen deel is van haar visie voor het creëren van een ziekte vrij lichaam en een stress vrije samenleving. Dit initiatief zal wereldwijd door meer dan 300 steden ondersteunt worden. New York, Madrid, London, Moscow, Johannesburg zijn enkele van de steden waar men zal mediteren op de zelfde dag. Sri Sri Ravi Shankar, humanitair leider en
grondlegger van Art of Living, zal deze meditatie leiden voor 100.000 mensen vanuit Buenos Aires. In Paramaribo zal dit gebeuren plaats hebben in de University Guesthouse om 2PM.
Participanten zullen leren hoe beheerst te blijven onder welke omstandigheid dan ook, voor beter welzijn en mentale gezondheid. Iedereen wordt opgeroepen om dit initiatief te ondersteunen. Het
is niet vereist dat men al ervaring heeft met meditatie en de deelname is gratis. Het hebben van vrede en blijdschap is een taak waar wij allemaal aan kunnen bijdragen. De Art of Living organisatie heeft miljoenen geraakt in meer dan 161 landen met haar programma’s voor stressvermindering, conflictoplossing en verbetering van de kwaliteit van leven. Meer informatie is te vinden op de website Evenementen in Suriname

error: Kopiëren mag niet!