Zaalvoetbaltrainers naar Colombia voor seminar

De zaalvoetbaltrainers Delano Camairo van Giants en Prishad Parmessar van Zwaluw’96 zijn door de Surinaamse Zaalvoetbalbond (SZVB) verkozen om mee te doen aan een seminar voor zaalvoetbalcoach/trainer in Colombia. Dit is een van de eerste projecten die voortvloeien sinds de SZVB-lid is geworden van Cocac Futsal ruim een maand geleden.
Op het seminar zal gesproken worden over het verhogen van het algemene peil van de futsalcoaches. Verder het versterken van de competitie door het bepalen van de strategische en technische tactiek. Een ander punt is het belang om het team voor elkaar te laten werken (samenspel). Het seminar zal verzorgd worden door internationale topfutsaltrainers, zoals de bondscoaches van Spanje, Venezuela en Colombia.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: