Lion Paw Records laat zijn tanden zien

Lion Paw Records is een jong label die streeft naar een betere samenwerking tussen de artiesten.  Deze samenwerking moet de muziek tot een hoger niveau tillen. Men is van mening, dat wanneer de muzikanten zich bundelen en daarover goede afspraken gemaakt worden, er gezamenlijk meer te bereiken is. Lion Paw Records heeft de intentie om uit te groeien tot een grote organisatie met veel invloed in de muziekwereld.
De jongens zijn de studio ingedoken om vorm te geven aan datgene waar ze in geloven. De mix tape “Tap wroko” welke wordt uitgebracht is het tastbare resultaat daarvan. Verschillende artiesten hebben hun vaardigheid en creativiteit aangewend om tot dit product te komen. Aan de mix tape is ook een dvd gekoppeld genaamd “Sranang Pasie Volume 1”.  De mix tape is er één met verschillende stijlen.
Lion Paw Records wil u alvast kennis laten maken met hun muziek. Hun promo kunt u namelijk al beluisteren via de radio. Het gaat hierbij om de track “Wan dei lobi” featuring “Son of man” en “Princess Datcha”. De lyrics zijn van “I.G.King Laza”.  Op de televisie kunt u beeldmateriaal tegenkomen van “Wan dei lobi” en ook nog een zogenaamde medley videoclip. Hierop kunt u bewonderen: I Gargamel, Wise Man Gad en I.G. King Laza. Voor de geïnteresseerden zijn de bovengenoemde producties aan te schaffen bij alle officiële dealers van Lion Paw Records, te herkennen aan hun logo. Op hun hangende posters kunt u ook belangrijke informatie vinden. De heren van Lion Paw Records gaan stap voor stap te werk. Ze vinden het van groot belang, dat hun producties van goede kwaliteit zijn, alvorens die aan het grote publiek te laten horen en zien.
Naast het materiaal dat voorhanden is of waar nog aan wordt gewerkt, kunt u na 11 maart 2013 elke volgende maand een track, mix tape of video verwachten. Aan het gezamenlijke live optreden wordt ook gewerkt, dit moet de band en de samenwerking tussen de deelnemende artiesten verstevigen. Apart in de studio bezig zijn, zal niet het beoogde effect teweegbrengen. Vermeldenswaard is, dat wanneer er een mix tape wordt uitgebracht, u kunt gaan genieten van steeds een nieuwe artiest. Volg Lion Paw Records op Twitter, Facebook en Youtube. Via I Pixel kunt u ook de plannen en verrichtingen volgen.
Hun boodschap is specifiek gericht naar het artiestenvolk en naar de media: Samen zijn we sterk, steun de artiesten door hun muziek en videoclips aan te schaffen, steun het Surinaamse talent door het toegang te verschaffen tot de wereld; “Out to the world”.  Lion Paw Records laat zien zich serieus te willen vastbijten in de wereld van het muziekentertainment ” ie Fii”.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: