Jeugd Rode Kruis houdt fundraising voor minderbedeelde jongeren

Het Surinaams Jeugd Rode Kruis houdt op 14 september een Eat 2 Donate fundraising. Het doel van de fundraising is om 21 kinderen van de Stichting voor het Kind en zeven andere kinderen van wie het ouderlijk huis is afgebrand, te helpen aan schoolpakketten.
Cedric Menig, communicatiemedewerker, geeft aan dat dit een jaarlijks terugkerend evenement is. Het Jeugd Rode Kruis houdt elk jaar in september zijn Eat 2 Doante activiteit. Het maakt onderdeel uit van het Go na Skoro Baka activiteit, waarbij minderbedeelde jongeren worden voorzien van schoolpakketten.
Er zal eten worden gekookt op bestelling. De gemeenschap kan tot en met 13 september bestellingen plaatsen bij het Jeugd Rode Kruis via het telefoonnummer 498445 of e-mail: [email protected] Het eten kan dan op 14 september worden afgehaald bij het Rode Kruisgebouw aan de Gravenberchstraat.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: