Registratie schoolvervoer tot en met 20 september

Leerlingen en studenten, die in aanmerking wensen te komen voor schoolvervoer, kunnen zich vanaf 3 september wenden tot de afdeling Vervoer van het ministerie van Onderwijs en Volksontwikkeling aan de Jessurunstraat. De registratie duurt tot en met 20 september. Voor de registratie dient de leerling of student een pasfoto mee te nemen, een kopie van het stortingsbewijs of een schoolverklaring of kopie van de laatste rapportcijfers. Voor de herregistratie dient men mee te nemen, de oude kaart en kopie laatste rapportcijfers of schoolverklaring of kopie stortingsbewijs.
Een medewerker van de afdeling Vervoer geeft aan dat de leerlingen en studenten van Para, Wanica en Commewijne zich kunnen laten registreren aan de Jessurunstraat. Studenten van  Saramacca gaan naar Inspectie Saramacca en van Marowijne gaan naar Inspectie Marowijne. Met uitzondering van Ephraimzegen en Goede Verwachting worden de studenten en leerlingen van Paramaribo niet geregistreerd. Volgens de medewerker wordt er van deze kinderen verwacht dat zij naar de dichtstbijzijnde school gaan, en dus geen schoolvervoer nodig hebben.

error: Kopiëren mag niet!