Gezellig uitje eindigt in drama voor twee families

Op twee verschillende locaties zijn er maandagmiddag 3 september twee personen in de diepte verdwenen. Het eerste geval vond plaats omstreeks 16.00 uur te Apresina Soela in de buurt van Dantabai. In deze gaat het om Faizal Bhikhari, die na een duik te hebben genomen in het water, vermoedelijk door de sterke stroom niet meer boven water kwam. Zijn lichaam is nog niet geborgen. Het tweede geval deed zich voor omstreeks 17.00 uur te Langatabbetje. Miquel alias Rasta voer met twee andere vrienden in een aluminium boot op de Marowijnerivier. Bij het beschrijven van een bocht, die te scherp was genomen,  kapseisde de boot en raakten de drie mannen te water. Het lukte de twee anderen om de oever te bereiken. Miquel verdween vermoedelijk door de sterke stroom in de diepte. Het lijk van hem is ook nog niet geborgen. De politie van Sipaliwini zet de zoekacties voort.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: