Eerste busvergunning wordt vandaag verstrekt

Een groot probleem, waarmee de bushouders van de route Lijn 7 en PL kampen, zijn de vergunningen die maar niet verstrekt kunnen worden. Het ministerie van Transport, Communicatie en Toerisme (TCT) startte in juni met een herregistratie. Er was beloofd dat zij op zeer korte termijn over hun vergunningen konden beschikken. Maar er is nog steeds niets van de grond gekomen, zegt een bushouder. Hij geeft aan dat sinds het ministerie van TCT in handen is gekomen van A-Combinatie (2005) het probleem is ontstaan met de busvergunningen. Busvergunningen die waren vervallen, werden niet verlengd. Er kwamen een aantal wilde bussen op de weg. Er kan geen controle uitgevoerd worden, omdat geen van de bussen over een vergunning beschikken. Hierdoor is er een heel problematische situatie ontstaan op deze twee trajecten.
Inmiddels heeft het ministerie van TCT bekendgemaakt dat vandaag de eerste busvergunning wordt verstrekt. Dit zal groots gebeuren, omdat het een bijzonder moment is voor zowel de bushouders als het ministerie.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: