Markstandhouders Albina klagen over standprijzen

De markstandhouders van Albina vinden dat ze te hoge prijzen betalen voor een stand op de markt in het district Albina. “We hebben vernomen dat er SRD 450 per jaar voor een stand betaald moet worden door standhouders die in Paramaribo zijn, maar wij moeten op maandbasis SRD 150 per stand neertellen”, klaagt een standhouder bij de krant. De standhouder zegt dat hij niet begrijpt waarom in Albina de prijzen voor een stand hoger liggen. “We willen niet dat er onderscheid wordt gemaakt tussen Paramaribo en Albina, omdat we even hard werken. Het kan niet zo doorgaan. Ze moeten gelijke prijzen hanteren.”
De standhouder zegt dat hij contact heeft gemaakt met de districtscommissaris van Albina, maar dat deze niets voor ze kan betekenen als het gaat om het verlagen van de prijzen. “We hebben ook contact opgenomen met marktmeester Armand Barron van de Centrale Markt, maar hij zegt dat hij niets kan doen voor ons.” De standhouder zegt dat de verschillende standhouders in Albina zich gaan bundelen om de autoriteiten zover te krijgen dat de prijzen in Albina gelijk worden gesteld met die van Paramaribo. De krant trachtte een reactie te krijgen van Barron, maar er werd niet opgenomen op zijn mobiel.
SeshmaBissesar
 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: