Nieuw Front DNA-leden willen energievergadering

De Nieuw Front DNA-leden, Radjkoemar Randjietsingh, Ruth Wijdenbosch, Mahinder Rathipal, Ganeshkoemar Kandhai, Guno Castelen, Chandrikapersad Santokhi, Asiskumar Gajadien en Ronnie Asabina, hebben in een gezamenlijk schrijven aan parlementsvoorzitter Jenny Simons gevraagd om een energievergadering uit te schrijven op korte termijn. In deze openbare vergadering willen de leden praten over de energievoorziening op korte, middellange en lange termijn. Dit, vanwege de ernstige tekorten aan energie. Graag willen ze vernemen welke maatregelen de regering wil treffen ter verbetering van de energievoorziening voor de samenleving
Het is van groot belang dat De Nationale Assemblee en de samenleving voldoende geïnformeerd zijn over het beleid van de regering met betrekking tot de energie-aangelegenheid. Dit, mede in verband met de instandhouding en verdere stimulering van de economische bedrijvigheid in het land. Dit verzoek staat in het licht van de nu reeds voelbare ernstige tekorten in de energievoorziening, terwijl de traditionele piekvraag naar energie in de maanden september en december in aantocht zijn.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: