Verlenging voor verdachten in levensberovingszaak Rampersad

De rechter-commissaris (rc) heeft de inverzekeringstelling van de twee verdachten, S. en M., die zijn aangehouden in de levensberovingszaak van Ramnarain Rampersad op rechtmatigheid getoetst. Dagblad Suriname sprak hierover met de persofficier van justitie, Claudia Bruining. Zij bevestigt dat de aanhouding van de verdachten met 30 dagen is verlengd. Het levenloze lichaam van Ramnarain werd op 5 augustus aan de Kwepiestraat te Weg naar Zee aangetroffen. Op een van de verdachten is een mobiele telefoon, compleet met oplader, aangetroffen welke eigendom was van het slachtoffer. Dit toestel was enkele dagen voor de dood van Rampersad uit diens woning verdwenen. De verdachte, op wie het telefoontoestel gevonden is, verklaarde dat hij het apparaat bij de andere verdachte gekocht had. De twee verdachten kennen elkaar heel goed. Enkele jaren terug waren ze ook al betrokken bij een ernstig strafbaar feit. De verdachte, op wie de telefoon is aangetroffen, is niet zo lang terug in vrijheid gesteld. Hij heeft een gevangenisstraf van 13 jaar uitgezeten in verband met een moordzaak.
Saskia Bandhan
 

error: Kopiëren mag niet!