Workshop Vrouwen Parlement Forum over representatie en attitude

Het Vrouwen Parlement Forum hield op zaterdag 18 augustus 2012 de workshop                    “ ‘Representatie en Attitude: een strategie om doelen te realiseren’. Tijdens de workshop werden de  deelnemers uitgebreid  toegespitst op het onderscheid tussen niet en wel representatief zijn en het verschil tussen een positieve en negatieve werkattitude. Ook werd daarbij speciale aandacht besteed aan het gebruik van sociale media. De workshop stond open voor zowel oudere dames als voor de jonge dames.
Het gebeurt wel eens dat je onbewust een verkeerde indruk achterlaat bij anderen die een belangrijke bijdrage kunnen leveren bij het realiseren van jouw doelen. Deze indruk kan gevoed worden door het fysiek uiterlijk, het gedrag op dat moment, de wijze waarop je praat, de gezichtsuitdrukking, de houding enzovoorts. De vraag is ‘hoe kun je jouw gedrag zodanig inzetten om je doelen te realiseren?’ Tijdens de workshop zijn de karakteristieken aan de orde gekomen.
De trainer was mw. drs. Cheryl Daal, MPA. Zij heeft ruime ervaring met de aspecten van Human Resource Management, Personal Development and Empowerment. De trainer is tevens bestuurslid van het VPF.
 

error: Kopiëren mag niet!