UPF Suriname pleit voor vrede

Op zaterdag 1 september 2012 zal UPF Suriname voor haar ambassadors for peace en voor leiders van organisaties die zich op het maatschappelijk vlak bewegen een evenement organiseren in hotel Krasnapolsky.  Daarbij zal de boodschap van vrede voor de wereld tegen de achtergrond van de Goddelijke principes voor vrede in jezelf, vrede in het gezin, vrede voor je familie en directe omgeving, vrede en rust in je land, worden belicht. Door zo te handelen zal, naar de mening van UPF Suriname, uiteindelijk wereldvrede bereikt worden. Dit is geen utopie. Wij vinden het terug in de heilige geschriften van de hindoes, de christenen, de moslims en alle religiën, die God als schepper van de mens en de kosmos aanvaarden. Ook in de formele en materiële wetten van praktisch alle landen, zoals de grondwetten en aanverwante wetten is de ordening tot streven naar vrede terug te vinden. UPF Suriname is aangesloten bij UPF- Internationaal, een NGO met een speciaal raadplegende status, dus een werkarm van de Sociaaleconomische Raad van de Verenigde Naties die wereldwijd vertakt is. Dit evenement dat 1 september om 18.30 uur aanvangt, zal worden toegesproken door diverse officials van UPF-Suriname.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: