Lions Club Para zet bestgeslaagden glo in de bloemetjes


Het schoolwaarderingsproject van Lions Club Para is op zaterdag 18 augustus uitgevoerd. Het programma omvatte een stadstour in een tourbus, een leerrijke rondleiding bij de STVS en daarna een gezellig samenzijn in  Paramaribo Zoo met prijsuitreiking. Dit alles voor 38 bestgeslaagde leerlingen van de glo-scholen in het district Para.
De leerlingen mochten hun certificaten en cadeaubonnen voor de aankoop van schoolbenodigdheden in ontvangst nemen. Ze werden ook flink  getrakteerd. Awards werden overhandigd aan drie leerlingen die het hoogste aantal punten hebben behaald. De drie leerlingen met 60 punten zijn Grace Singosemito en Donovan Wongsoredjo, beiden van OS Onverdacht, en Rianne Gijsberg van de St. Bernardusschool.
De president van Lions Club Para, Vivian Gordon, en Onderwijsinspecteur Koorndijk drukten in hun toespraak de leerlingen op het hart zich te concentreren op hun vervolgstudie voor het behalen van nog betere resultaten. Aan de aanwezige leerkrachten werd ook een woord van dank gericht, daar mede door hun inzet de leerlingen dit mooie resultaat hebben bereikt. Het project is voor de achtste achtereenvolgende keer gehouden en vormt een onderdeel van het jaarplan van Lions Club Para. De ‘We Serve-gedachte’, het Lions motto, is met dit project wederom tot uitdrukking gebracht.
 

error: Kopiëren mag niet!