Lilian Bendtertoernooi trok 165 spelers aan

165 badmintonners kwamen in actie tijdens het Lilian Bendter Memorial Toernooi in de Imeao-gymzaal te Geyersvlijt. Uiteraard waren er heel wat spannende wedstrijden. Bij de heren in de B-klasse was het een spannende race tussen Perry Chong/Alain Toney (KNTS/Nieuw Stenov) en Richenel Atmodikromo/Harvey Kort. Chong en Toney namen de winst met 21-10/21-16. Bij de dames in de A-klasse bleek al gauw dat het koppel Sherifa Jameson/Crystal Leefmans (SCVU/TNF) als sterkste uit de bus zou komen. Het versloeg Quennie Pawirosemito/Priscille Tjitrodipo (Nieuw Stenov/TNF) in een spannende 2 setter van 21-19/21-18. Dylan Darmohoetomo/Irfan Djabar (PFF/Nieuw Stenov) moesten hun meerdere erkennen in het ervaren koppel Redon Coulor/Mitchel Wongsodikromo (Nieuw Stenov/TNF) in het heren dubbel A-klasse met 20-22/19-21. De badmintonvereniging Perfect Flying Feathers (PFF) blikt tevreden terug.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: