Bakkers Fernandes winnen van Telesur

De Bedrijvenklasse van de Surinaamse Zaalvoetbalbond werd donderdagavond voortgezet. Telesur verloor na een 1-3 ruststand met 2-5 van Fernandes Bakkerij. G. Kemper en A. Lugard scoorden elk 2 keer voor Fernandes. Kuldipsingh Group won van Staatsolie met 7-5. Bij rust stond Staatsolie nog voor met 3-2. De grote man in deze wedstrijd werd Kenneth Moennoe van Kuldipsingh met 5 doelpunten. M&N Car Center won zijn partij van Firm Engineering met 5-4, na een 3-0 ruststand. Gregory Righters van M&N en Furgell Pinas van Firm scoorden elk 2 keer.
In de Tweede klasse speelden SV Genieters en Hi-Telcom 4-4 gelijk. De ruststand was 3-3. Roche Pinas scoorde 2 keer voor Hi-Telcom, R. Madjantika pakte ook 2 goals voor Genieters.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: