Warung Saeri beter dan EBS


De Bedrijvenklasse van de Surinaamse Zaalvoetbalbond (SZVB) is woensdagavond van start gegaan in de Amos Sporthal. Warun Saeri won na een 2-2 ruststand met 3-2 van EBS. Miquel Saeri (2x) en Archer Francois scoorden voor de warung, Stindenzo Dominguen en Siegried Eersel deden dat voor de stroomleveranciers. In de andere wedstrijd was MV&V Aannemingsbedrijf sterker dan de SWM. De aannemer won met 3-0, na een 2-0 ruststand. Lionel Debidien, Gio Babo en Raymond Peerwijk scoorden voor MV&V.
In de Eerste klasse won The Lions na een 3-2 ruststand met 7-5 van ZV Inter-Bom. Severio Kanali (4x), Toshiro Homoet (2x) en Melvin Ford scoorden voor The Lions. Miquel Ebicilio (2x), Roberto Darson, Rudie Saffoe en Silvion Verwey scoorden voor Inter-Bom. In de Veteranenklasse blikte Djogo 2000 de ploeg van SCS Amos in met 10-2, na een 5-1 ruststand. John Niemel (5x), Gino Brandon (3x), Benito Codrington en Harold Wittenberg scoorden voor Djogo. Bij Amos redde Jurmen Lioe A Njie (2x) de eer.

error: Kopiëren mag niet!