Boma Star start vandaag met trainingen

De SVB Eersteklassecompetitie start over twee maanden en om een goede beurt te maken dit keer zal SV Boma Star vandaag haar trainingen starten voor het komende competitiejaar. Dit zal het derde jaar zijn voor Boma Star in de SVB Eerste klasse. Twee jaar terug promoveerde de ploeg via het Lidbondentoernooi van de Lelydorp Sportbond naar de Topsectie en eindigde direct op de derde plaats. Dit jaar eindigde Boma Star op de 4de plek. Ze wil in haar derde jaar nu wel naar de Hoofdklassecompetitie promoveren.
Alle spelers van Boma Star worden opgeroepen om de trainingen te bezoeken. Na vandaag zal er weer getraind worden op de woensdag. Verder zal men kijken welke spelers willen blijven en welke willen vertrekken, om hierdoor de nodige versterkingen binnen te halen om de Topsectie te bereiken.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: