Phillip en Antoine Issa winnen parendrive

De Surinaamse Bridge Bond (SBB) hield maandag zijn reguliere open parendrive Er deden deze week 8 bridgeparen mee en de vermoeidheid van de geslaagde Dan Ta Bai Bridge Adventure in het voorbije weekeinde stond op het gezicht van menig bridger af te lezen. Aan het eind van de avond bleek dat de neven Philip en Antoine Issa op de eerste plaats waren geëindigd met een gemiddelde wedstrijdscore van 61,1% en 77 wedstrijdpunten. Remie Wiratma behaalde wederom de tweede plaats, net als de vorige week, maar nu met een ander gelegenheidspartner Mano Vasilda. Dit resultaat werd behaald met een score van 55,6% en 70 punten. De derde plaats was voor de vrolijke ‘iron ladies’ Helen de Miranda-Ferrier en Greet Goede met een score van 54,8% en 69 punten. De vierde plaats was Anand Poeran en Ramon Razab-Sekh, een bridgepaar die door een ieder bewonderd wordt, met een score van 51,6% en 65 punten. De vijfde plaats werd ingenomen door de winnaars van het Dan Ta Bai Bridgetoernooi, Jagdies Harpal en Santosh Raghoenandan, met een score van 50,8% en 64 punten. De SBB zal de komende maandagavond (Ied Ul Fitre) normaal zijn parendrive afwerken.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: