Dinesh Bihari: Zal alles doen om de titel te winnen

 
Paul Chin A Foeng en Fred Mohes Singh zullen de meeste tegenstand bieden, wil ik het kampioenschap van de gevorderde klasse halen’, zegt Dinesh Bihari van aan Dagblad Suriname. Vrijdag zal in het PWO-gebouw de biljartcompetitie gespeeld worden in de gevorderde klasse, waaraan zes biljarters deelnemen. Dinesh Bihari is momenteel de huidige kampioen bij de gevorderde klasse, maar op het Librespelsysteem. Vrijdag zal men wel het kaderspelsysteem spelen, wat heel anders is dan het Librespelsysteem.
‘Ik heb wel getraind, maar niet optimaal. Maar met de weinige training die ik heb gedaan, kan ik best wel zeggen dat ik voor het kampioenschap ga, dat ook na jaren weer wordt gehouden. Als je in de top wilt blijven moet je ten minste 8 uren per dag trainen. En die tijd heb ik niet, omdat ik ook andere werkzaamheden heb’, zegt de biljarter van club Ivoor.
‘Ik kan alleen zeggen dat wij vrijdag leuke biljartwedstrijden zullen spelen en dat alle zes biljarters evenveel kans maken om het kampioenschap te halen. Ik heb een kader moyenne van 10.50 en met de 16 jaar ervaring die ik heb, kan ik best wel zeggen dat Paul Chin A Foeng mijn directe tegenstander zal zijn voor het kampioenschap. Ik heb de andere biljarters zien spelen, maar zie in Paul een degelijke tegenstander’, zegt Dinesh Bihari.
Dinesh Bihari zal zijn eerste wedstrijd spelen tegen Henk Lie, waarna hij het zaterdag  zal opnemen tegen Paul Chin A Foeng. De biljartwedstrijden beginnen vrijdag en zaterdag om 19.00 uur.

error: Kopiëren mag niet!