Man op balkon overleden

De 45-jarige Benny Ramadin is op het balkon van de woning waar hij onderdak genoot, overleden. De man verbleef in het gebouw van juwelier Ramsaran aan de F. O. Lashleystraat te Nickerie. Een overbuurvrouw ontdekte op een bepaald moment dat Ramadin, die aan kanker leed, voorover gebogen op het balkon hing. Dit had ze sinds 03.00 uur in de ochtend opgemerkt en omstreeks half 7 weer. De zoon van de gealarmeerde huiseigenaar schakelde de politie van Nickerie in.
Anand Ramsaran had Ramadin twee maanden geleden onderdak geboden. Ze kenden elkaar van kleins af. Ramadin was pas ontslagen uit de ziekeninrichting.  Ramsaran was zich wel ervan bewust dat het slachtoffer doodziek was. De overledene zou eerder een zwerversbestaan hebben gehad. Inspecteur Pelswijk van Nickerie bevestigt dat het lijk van een man in beslag is genomen.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!