Twee verkeersdoden binnen enkele uren

In het afgelopen weekend zijn binnen 5 uren tijd twee verkeersdoden genoteerd. Een voetganger en een fietser hebben het leven gelaten in twee afzonderlijke verkeersongevallen. Hiermee is het aantal verkeersdoden voor dit jaar gekomen op 47. Zaterdagavond rond 22.00 uur is de 42-jarige voetganger Saileskoemar Bansie aangereden aan de Tout Lui Fautkanaalweg, dichtbij de Martin Luther Kingweg. De voetganger is door een personenauto aangereden en was op slag dood. Bansie is de achtste voetganger die dit jaar overlijdt in het verkeer.
In de nacht van zaterdag op zondag is omstreeks half drie in de ochtend te Marienburg een fietser doodgereden. De autobestuurder die vermoedelijk onder invloed van alcohol was, week niet voldoende uit bij het passeren van de fietser. Daarbij reed hij de fietser Jaswant Sieuwpersad dodelijk aan. De bestuurder is aangehouden door de politie.
 Asha Gajadien-Bhagwat

error: Kopiëren mag niet!