Topdelegatie Brahma Kumaris bij minister Moestadja

Minister Soewarto Moestadja van Binnenlandse Zaken en mevrouw Usha Naik van het Brahma Kumaris hoofdkwartier in India. Leden van de spirituele organisatie brachten een beleefdheidsbezoek aan de bewindsman.

Gistermorgen heeft een topdelegatie van de Brahma Kumaris een beleefdheidsbezoek gebracht aan minister Soewarto Moestadja van Binnenlandse  Zaken. De minister wisselde vooral met mevrouw Usha Naik van gedachten.  Samen hebben ze gesproken over het doel en de betekenis van de organisatie. Ze is al 30 jaar verbonden aan deze organisatie en is woonachtig in Pandav Bhavan, India, het hoofdkwartier van de Brahma Kumaris. Naik vertrekt na 5 dagen uit Suriname en gaat richting Guyana. Ze zal 30 dagen doorbrengen in de regio. Het is de bedoeling dat ook beleefdheidsbezoeken gebracht worden aan vicepresident Robert Ameerali en minister Shirley Sitaldien van Onderwijs en Volksontwikkeling.
De spirituele organisatie is in 120 landen actief en heeft meer dan 9000 centra. Zij coördineert en begeleidt internationale en gemeenschapsprojecten, met als doel een betere wereld te creëren waar mensen in vrede en harmonie met elkaar kunnen leven. Lokaal worden er regelmatig activiteiten ontplooid te Welgelegen, Leiding 11, Paramaribo Noord, Commewijne en Saramacca. Via het beoefenen van Raja Yoga, een eenvoudige vorm van meditatie, is ze bezig mensen te helpen hun eigen goedheid te herontdekken. Minister Moestadja was vereerd met het bezoek. Hij werd bijgestaan door de directeur van zijn kabinet, drs. Marlon Powel.

error: Kopiëren mag niet!