PL-parlementariër doneert aan moskeeën in Nickerie en Coronie

De DNA-parlementariër Soetimin Marsidih van de Pertjajah Luhur (PL) heeft namens zijn partij alvast een partij van 23 voedselpakketten gedoneerd aan moskeeën in de districten Coronie en Nickerie. “In verband met Ramadan doet PL elk jaar weer een geste aan de moslimbroeders en zusters. Het is onze traditie en verantwoordelijkheid geworden om in deze maand de moskeegangers extra te ondersteunen”, vertelt Marsidi aan Dagblad Suriname.
Van de 23 pakketten zijn 19 bestemd voor Nickerie, 2 voor Wageningen en 2 voor Coronie. Een pakket bestaat uit spijsolie, bamie, aardappelen, uien, knoflook, suiker en 20 kilogram rijst. Zondag hebben enkele moskeeën in Nickerie de pakketten ontvangen en gisteren ging Marsidih richting Wageningen en Coronie om de rest van de pakketten af te staan. Vervolgens werden enkele moskeeën in de Westelijke Polders in de middag ook blij gemaakt met een volledig Ramadanpakket.
Marijan Setrodikoro

error: Kopiëren mag niet!