Mungra en dienstvrouw blijven aangehouden

Kantonrechter Maytrie Kuldipsingh kon vanwege bijzondere omstandigheden gisteren de zitting niet bijwonen. Haar collega rechter Alida Johanns nam waar voor haar met de bedoeling de zaken die op de rol stonden uit te stellen tot na het reces. Een van de zaken was die van de politicus Surinder Mungra en zijn dienstvrouw, Parbatie R. Beide verdachten zijn eind december 2011 in verzekering gesteld. Deze zaak stond voor requisitoir en pleidooi. Rechter Johanns stelde deze zaak uit naar 23 oktober.  Advocaten Oscar Koulen en Benito Pick, die de verdediging van Mungra op zich hebben genomen, waren het hiermee niet eens. Mr. Koulen verzocht de rechter om de vrijheidsbeneming van zijn cliënt te willen opheffen c.q. op te schorten. Mungra en zijn dienstvrouw worden elk verdacht van mensenhandel. Aan Mungra is naast mensenhandel ook nog seksueel misbruik ten laste gelegd.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: