Miss Suriname bij Mausoleum Khan

De 116 contestanten van Miss World 2012 hebben ook een bezoek gebracht aan het mausoleum van Genghis Khan. Genghis Khan was een Mongoolse heerser en veroveraar die de Mongoolse stammen verenigde. De missen hebben mogen genieten van presentaties van lokale artiesten. Zij mochten gesprekken voeren en foto’s maken van en met de volwassenen en de kinderen. De lijkenkist van Genghis Khan in het mausoleum is gevuld met hoofdtooien en accessoires, omdat de graftombe van Genghis Khan nimmer ontdekt is geworden. Het mausoleum is tussen 1954 en 1956 gebouwd door de regering van China in de traditionele Mongoolse stijl. Het mausoleum is een van de grootste toeristische attracties. Op de foto Stefanie Gentle, Miss Suriname, met lokale bewoners. (foto: missworld)

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: