Meerijder omgekomen bij verkeersongeval Nieuw Weergevondenweg

De 30-jarige Glenn Helder is in de nacht van zondag op maandag om het leven gekomen bij een botsing aan de Nieuw Weergevondenweg. In de vroege ochtenduren reden een autobus en een personenauto in tegenovergestelde richting over de Nieuw Weergevondenweg. Tijdens het passeren moet de personenauto tegen de autobus zijn aangekomen. Vervolgens kwam de personenauto tegen een elektriciteitsmast aan, sloeg over de kop en kwam in de trens langs de weg terecht. In de personenauto zaten 3 personen. Het slachtoffer Helder was samen met een andere man de mede-inzittende. Glenn Helder overleed ter plaatse. De chauffeur en de andere mede-inzittende raakten zwaar gewond. Beide zijn afgevoerd naar een ziekenhuis. Helder is de 45e verkeersdode van het jaar.

error: Kopiëren mag niet!