Getuige in moordzaak: ‘Hij was een psychoman’

Daniël K. wordt ervan verdacht op 3 oktober een zwerver te hebben vermoord. De verdachte is eerder op vrije voeten gesteld. Op de zitting kwam hij niet opdagen. Een getuige verklaarde dat het slachtoffer volgens hem een psychopaat was. Hij gaf aan dat het slachtoffer ook nog agressief en een ‘smokoman’ was. De getuige verklaarde dat het slachtoffer op die bewuste dag in de ochtenduren bij hem kwam. Hij gaf de getuige te kennen dat mensen naar hem zochten, omdat hij een autoruit wilde kapotslaan. Later kwam een persoon aanrijden; hij keek uit naar het latere slachtoffer. Vanwege de slechte verlichting en omdat het donker was kon de getuige de kleur van het voertuig niet zien. Op de zitting beweerde hij dat hij kleurenblind is. Hij had de bestuurder van de wagen ook niet gezien, omdat de man niet was uitgestapt. Later vernam hij dat het slachtoffer ergens aan de Zwartenhovenbrugstraat was vermoord. Hij heeft verschillende verhalen gehoord over de wijze waarop het slachtoffer om het leven is gebracht. De strafrechter stelde deze zaak op verzoek van advocaat Irvin Kanhai  uit tot 7 november.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: