Nog geen besluit regering voor aanpassing SWM-tarieven

De Surinaamse Waterleidingmaatschappij (SWM) zal hoogstwaarschijnlijk haar tarieven verhogen. Zo melden welingelichte bronnen. Gezegd wordt dat de verhoging 30% op het huidige tarief zal zijn. SWM public relations officer Edmund Blufpand zegt aan Dagblad Suriname dat hij geen bericht heeft gehad van de SWM-directie als zouden de tarieven worden aangepast. Naar zijn zeggen is er absoluut geen sprake van verhoging van de SWM-tarieven. De pr officer zegt wel dat het bedrijf allang voorstellen tot tariefsverhogingen heeft gedaan, maar deze zijn nooit goedgekeurd door de regering. Laatstelijk is er opnieuw een voorstel gedaan voor aanpassing van de tarieven, maar ook dit is aangehouden door de raad van ministers. Binnen de regering is toen het besluit genomen om de SWM met subsidie of leningen bij te staan en haar op die manier uit haar financieel precaire situatie te helpen.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: