Tattwa – Stories through Dance in Thalia

De dansschool Namita Nritya Vidya Bhavan organiseert haar 8ste dansvoorstelling getiteld Tattwa – Stories through Dance in Thalia. Deze dansvoorstelling duurt twee dagen met name 3 en 4 augustus en is een show van ruim anderhalf uur.  Tattwa – Stories through Dance zal de essentie van verschillende  thema’s middels dans laten zien. Er zullen vanuit dansschool Namita Nritya Vidya Bhavan  45 personen participeren. Hiernaast zullen ook  gastdansers optreden zoals  Brigit Atma, Dweight Warsodikromo en Moira Morroy. De dansvormen die op de twee avonden uitgebeeld zullen worden, zijn de Bharata Natyam, Volksdans, Fusion,Bollywood en Contemporane.
“De dansschool Namita Nritya Vidya Bhavan is in 2001 opgericht nadat ik mijn arangetram heb gedaan op 18 mei in dat jaar onder leiding van mevr. Madhoerie Jagmohan. Het doen van je arangetram stelt je in staat om als bevoegd docent deze schone danskunst over te dragen aan anderen. De grootste vreugde die dans mij schenkt, is om de liefde van de dans te delen met kinderen en jongeren, mijn leerlingen in dezen. Tijdens de voorstellingen delen  wij onze liefde en enthousiasme met onze gasten. Vijfentwintig jaar terug startte ik met mijn dansles in Kathak bij ICC en 15 jaar terug met mijn Bharata Natyamles o.l.v. Madhoerie Jagmohan”, vertelt de enthousiaste Namita Ajodhia.
 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: