Nickerie heeft dambond nodig

‘Nickerie heeft gewoon een dambond of een -sectie nodig om de damsport uit het dal te halen’ zegt Ricardo Tolud van hoofd Sportzaken Nickerie. ‘Dit is niet alleen het probleem bij dammen, maar ook bij de andere takken van sport. Wij van Sportzaken zijn heel blij dat James Ramlall van Caribbean Centre en Jofewa de moeite genomen hebben om clinics te organiseren en wedstrijden te spelen in Nickerie. Daarom zal ik er alles aan doen om dit gebeuren te laten slagen’, zegt Tolud.
‘Ik denk dat door deze ondersteuning er anderen zullen opstaan om op regelmatige basis damwedstrijden te organiseren in Nickerie. Het zal zeker een duw omhoog geven aan de dammers van Nickerie, wanneer ze zullen weten dat de twee beste dammers van Nickerie ook de mogelijkheid zullen krijgen om naar Guyana te gaan om wedstrijden te spelen. Hierdoor zullen deze twee dammers ook internationale ervaring opdoen’, zegt Tolud.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: