Verzoek tot invrijheidstelling districtssecretaris afgewezen

De rechter-commissaris heeft het vrijlatingsverzoek van de districtssecretaris en eigenaar van Pleasure Bar in Nickerie, Hesdy Veira, afgewezen. Dagblad Suriname sprak hierover met zijn raadsman, Hemradj Matawli. Hij heeft bevestigd dat zijn cliënt, die verdacht wordt van mensenhandel, nog gevangen blijft. De verdediging had een verzoek gedaan om de verdachte toe te staan dat hij de begrafenis van zijn broer bijwoont. De advocaat heeft nog niets hierover gehoord. Veira heeft zijn schuld steevast ontkend. Hij werd op maandag 2 juli 2012 in verzekering gesteld. Uit informatie blijkt dat deze functionaris eerder voor twee jaar veroordeeld was voor een soortgelijk misdrijf. Veira zou zich in 2004 schuldig hebben gemaakt aan het exploiteren van minderjarige meisjes.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: