‘Patohia lastig, Parosia vrijpostig’ weer op de planken

Na hun succesvolle optreden van afgelopen zondag in de Anthony Nesty Sporthal, zal de natak ‘Patohia lastig, Parosia vrijpostig’ wederom op de planken gebracht worden. Op zondag 05 augustus zal dit toneelstuk opgevoerd worden op het veld van Boma Star te Magenta Kanaal. Volgens de schrijver van het stuk, Perdiep Dodah, zullen er nog 4 voorstellingen gepresenteerd worden. “Zondag heeft het publiek zichtbaar genoten. Ze hebben van begin tot eind gelachen en geapplaudiseerd, zegt Dodah. Hij  hoopt ook wel dat zij  de boodschap hebben begrepen. En die boodschap is dat mensen niet  met elkaar moeten vechten, maar elkaar moeten liefhebben; wij moeten in vrede leven met een ieder, aldus Dodah. (Foto:Regillio Derby)

error: Kopiëren mag niet!